HATAY / DEFNE - ÇEKMECE YILMAZ NURLU İLKOKULU

03262322010
Çekmece Mah.408. Sokak No2 Defne / HATAY
Vizyon
Öğrencilerimizi: .Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı .Demokratik hak ve hürriyetlere saygılı .Bilim ve teknolojinin gereğine inanmış .Bağımsız düşünme yeteneğine sahip .Kendini ve düşüncelerini ifade edebilen .Çevresiyle iyi iletişim kurabilen,insancıl,paylaşımcı .Bilinçli,özgüvenli,planlı,çalışkan,sanatsever .Çevreye duyarlı,üretken,araştırmacı,bilgiye ulaşabilen .Orta Öğretim kurumlarına,Anadolu liseleri Anadolu Öğretmen liseleri ve Fen liselerine başarılı öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Amaç ve ilkeleri doğrultusunda; .Atatürkçü,Cumhuriyetçi ve Demokratik kurum kültürü, .Öğrenci Merkezli Eğitim .Teknolojik gelişmelere açıklık ve takipçilik .Gelişmelere öncülük .Toplumsal ihtiyaçlara duyarlılık .Öğretmen,öğrenci,veli tam katılımı ve işbirliği
Öğretim Şekli :İKİLİ
07:20 18:20